Esittely
Something about us...

Kasvatamme pienimuotoisesti staffordshirenbullterrierejä suurella sydämellä. Asumme Mänttä-Vilppulassa, pirkanmaalla Tampereen ja Jyväskylän noin puolessa välissä. Tällä hetkellä perheeseemme kuuluu kolme staffia Sulo, Irma ja Elsa sekä heidän kamu lyhytkarvainen kääpiömäyräkoira Nuppu.


Yksikään päivä ei ole samanlainen, jokainen on menoa ja rakkautta täynnä. Kutsuisinkin tätä elämäntapaa staffaukseksi, se on jotain jota on vaikea kuvata.

Ensimmäinen staffini Saraharjun Ares Fobos "Sulo" tuli joulun alla 2009. Tätä ennen kehien laidoilla on rodunedustajia ihailtu parin vuoden ajan. Staffit ovat vieneet sydämeni, siksi olemme tässä mahdollistamassa ehkä sinunkin sydämesi menetystä :).

Kasvatuksessa pidän ensisijaisesti tärkeänä koiran luonnetta, terveyttä sekä rodunomaisuutta. Muotoseikat ovat sitten plussaa. Pennut tulevat kasvamaan oman perheemme menossa mukana kodissamme, tottuen kodin ääniin ja lapsiin. Koirat ovat perheenjäseniä meille ja tätä toivon myös pentujen uusilta kodeilta. Harrastavia koteja myös arvostan, koska staffi on aktiivinen koira, toki rakastaa myös sohvan täytteenä olemista. Toki toivon, että joskus näkyisi kasvattejani myös näyttelykehissä :)

Kasvattajana pidän tärkeänä uuden kodin tukemista kaikissa elämäntilanteissa koiran elämänkaaren aikana. Yhteydenpitoa uuteen kotiin muuttamisen jälkeen puolin ja toisin. Pentuja en suoraan varaa, vaan tutustun ensin mahdollisiin uusiin omistajiin. Ajoissa kannattaa olla yhteydessä, että pääsemme tutustumaan.  Olen kennelliiton ja SBTY:n jäsen. Kasvattajasitoumus on voimassa.

Pennut luovutetaan eläinlääkärin tarkistamina sekä rekisteröitynä Suomen Kennelliittoon.

Kennelillämme on myös Facebook- sivut jossa CB-pennun omistajat pääsevät keskustelemaan sekä seuraamaan muiden kasvua ja harrastuksia.